Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Dårlig start på en god dag

onsdag 21. august , 2013 kl. 11:47 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Hei alle lesere! Idag hadde jeg en litt kjip start på dagen, jeg hadde satt på vekkerklokke til kl.09 men jeg våknet plutselig av at det tutet fra noen lastebiler utenfor vinduet og når jeg så på klokken var den allerede blitt kl.12!! Jeg må ha skrudd av alarmen og sovnet igjen.
Egentlig kan jeg vel bare skylde på meg selv, jeg og de tre venninne jeg bor med ble sittende oppe til rundt 4 inatt og drakk vin på den søte lille verandaen vår og snakka om alt og alle! Jeg bare elsker sånn kvelder hvor du egentlig ikke har noen planer og plutselig så sitter du der med dine beste venner, et par flasker vin og litt hjemmelagd snacks.
Vi inviterte til slutt over noen flere venner av oss som vi gikk ned til parken for å møte som også ble med opp til leiligheten vår. En supervelykka spontan kveld!
Elsker ikke dere også sånne kvelder som ikke er planlagte men som ender opp med å bli noen av de fineste kveldene?

Men over til dagens planer, det er strålende sol ute idag og jeg har et par møter iløpet av dagen med noen hemmelige sponsorer. Hvem det er og hvem det blir til kan jeg avsløre senere. Tror alle dere fine leserne mine kommer til å bli fornøyde uansett hvem det blir, det her blir et spennende valg!
Før jeg løper avgårde til første møtet senere idag vil jeg spørre dere et spørsmål.

Av alle norske nettbutikker å handle smykker på, hvem er deres favoritt?

våkne

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.