Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

En liten oppdatering

lørdag 12. oktober , 2013 kl. 09:39 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Hei alle lesere!

Nå er det jo en stund siden jeg og venninnene mine ble enige om å trene litt sammen, og jeg er glad for å kunne fortelle at det har vi lykkes med så langt. To ganger i uken har vi tatt en joggetur rundt vannet like ved her vi bor, og vi skal på en ny tur i kveld. Jeg er glad jeg kjøpte meg nye joggesko før vi begynte med prosjektet vårt, for de jeg hadde fra før hadde nok ikke vært like gode for beina. Ikke det, de var ikke så veldig godt brukt da. Hehe.. Lurer bare på hvordan jeg skal klare å holde motivasjonen oppe utover vinteren. Det er jo så kaldt. Noen tips?

vinter

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.