Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Diett

onsdag 23. oktober , 2013 kl. 09:35 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Hei alle lesere! I dag har jeg (nesten) fastet. Har hørt så mye om den nye 5:2 dietten, og den hørtes jo veldig enkel og effektiv ut, så jeg tenkte jeg måtte prøve den. For dere som ikke kjenner til den, så går den ut på at du kan spise hva du vil fem dager i uken, mens de siste to dagene må du faste. Eller hvertfall ikke spise så mye. Og i dag var min første fastedag. Har bare spist noen brødskiver fordelt utover dagen, og det føles helt greit. Var redd jeg skulle føle meg utsultet siden jeg ellers er så glad i mat, men det har gått over all forventning. Kanskje jeg skal prøve å få med meg noen av samboerne mine også. Hehe..

Jeg er hvertfall veldig stolt av meg selv nå. Så i morgen skal jeg belønne meg selv med deilig eplekake har jeg bestemt. For en diett! Kan virkelig anbefale den til andre.

side profile of a young woman holding a piece of sesame seed toast

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.