Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Skal snart kjøpe meg en bil

søndag 27. oktober , 2013 kl. 09:33 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Hei alle lesere!

Er det ikke morsomt med bil? Jeg syns det er kjempekult å kjøre rundt, ihvertfall når det ikke er jeg selv som styrer. Når jeg bodde i Ohio var det aldri noen vits å bruke bussen. Alle har jo bil! Nå skal jeg snart kjøpe meg en bil, slik at jeg alltid kan dra dit jeg har lyst til å være. Oslo har veldig bra kollektivtrafikk, så kan jo egentlig ikke klage, men noen ganger går ikke banen eller bussen dit jeg vil, eller så tar det for lang tid. I tillegg er det ikke alltid banen går, heller. Det eneste som jeg bekymrer meg over, er det tekniske og sånt.

Jeg er ikke særlig mekanisk av meg, men man må jo kjøpe reservedeler når noe går galt eller om noe ikke fungerer som det skal? Jeg fant en hjemmeside, reservedeler24.com, som tilbyr masse verktøy og deler til den fremtidige bilen min. Pluss at de leverer rett hjem på døra, slik at man slipper å gå til bilbutikken, om en slik nå eksisterer i det hele tatt. Når jeg tenker på å rote rundt i motoren på en bil får jeg frysninger. Holder meg nok helst til et verksted om problemer oppstår, men det kan være greit å ha med egne reservedeler, så jeg ikke blir lurt. Eller?

bil

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.