Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Bil, bil, bil!

torsdag 21. november , 2013 kl. 15:40 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Hei hei alle sammen!

Nå har jeg kommet meg lenger i bilprosessen, har vært på flere bilbutikker og sånt, men det er så vanskelig å velge! Kanskje noen kan gi meg et tips om hvilken bil som både er morsom å kjøre og samtidig fin å se på? En som ikke koster skjorta?

Satt jo og så på reservedeler og sånt sist, så jeg har skjønt at det lønner seg å fikse sånt selv, men jeg har ikke peiling på sånt i det hele tatt. Nå har jeg dog bestilt litt tilbehør og sånt fra www.skruvat.no, tenkte å inngravere navnet mitt foran på bilen og sette noen morsomme tegn på bakruta. Da vet alle at det er jeg som kjører, ikke sant? Det er kanskje litt dumt å bestille sånt før jeg har fått valgt selve bilen, men jeg klarte faktisk ikke å holde meg. Visste ikke at man kunne finne så mye morsomt tilbehør!

Det kan få denne lille bilen! Billig og bra!

Det kan få denne lille bilen! Billig og bra!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.