Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Vintertider

søndag 24. november , 2013 kl. 13:45 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Hei hei folkens,

kaldt!

Jeg må få fortelle at jeg var litt deprimert når jeg gikk og la meg i går. Nå har det blitt skikkelig kaldt her i Oslo og det hjelper så vidt å skru gulvvarmen opp til maks og drikke varm sjokolade. Det er ikke mange ting her i verden som jeg hater mer enn kulde. Hva kan man finne på i en slik kulde, liksom?

Heldigvis har jeg jentene mine som hjalp meg med å komme i godt humør igjen. Så fort alle hadde stått opp, krøllet vi oss sammen på sofaen under et tjukt pledd og satte i gang en Desperate Housewifes maraton. Kjempekoselig! Nå må jeg snart få valgt ut en bil slik at man i det minste kan bevege seg ut hjemmefra uten å bli til en istapp!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.