Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Misliker vinteren.

onsdag 27. november , 2013 kl. 13:51 i Mitt liv. 0 kommentarer »

bilmek

Hei alle lesere!

Siden vinteren allerede er her og jeg har drøyd med å velge bil frem til nå, sa pappa at jeg nå også må begynne å titte på vinterdekk. Usj, kan de ikke bare lage en bil som går hele året rundt uten at man må skru på den og bytte på ting? Vinterdekk, sommerdekk, jeg skjønner ikke bæret av hele opplegget, men som man sier – det er bare å betale og se glad ut. Jeg er ikke så glad i vinteren og nå fikk jeg enda en grunn til å mislike den kalde årstiden.

Heldigvis har jeg pappa som kan styre med alt sånt teknisk, så ikke håp på å se meg skru på ting under en bil!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.