Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

BMW sportsbil?

torsdag 5. desember , 2013 kl. 14:00 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Uff, jeg visste ikke at det skulle bli så mye bry med å velge bil. Tenkte at det bare var å velge mellom A eller B, men hele alfabetet er jo med her! Jeg kan ikke bestemme meg!

Skal jeg ta en stor bil, slik at man kan dra på langturer med jentene, eller en liten bybil slik at det blir lett å finne parkering samtidig som jeg sparer på bensinen? Skal jeg ha designen i fokus, eller gå for en bil som er lett å forstå og som har masse gode funksjoner? Prisene er også vidt forskjellige, jeg skjønner ikke hvorfor noen skulle ville legge ut en halv million for en Volvo? Er det en ting jeg har lært meg så er det at man ikke skal kjøpe Volvo. Eller Lada, for den saks skyld. Jeg vil ha meg en BMW eller en Mini. En søt gutt på bilforhandleren fortalte meg forresten at BMW og Mini er det samme. Tenk det! Mini er en BMW i forkledning, hihi!

bmw

Yep!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.