Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

På fjellet

lørdag 7. desember , 2013 kl. 09:14 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Nå er det en god stund siden sommeren gikk sin vei. For at det ikke skal være altfor kjedelig har jeg og venninnene mine løpt turer rundt i nærområdet. Det er kjempegøy så fort man kommer seg litt i form! Vi bestilte treningsklær og sånt i forveien for å ha et ekstra kick når vi først skulle ut, det var kjempesmart! Klærne var så fine at de holdt oss gående når vi holdt på å gi opp etter to uker – flaut, forresten. Nå får vi ikke løpt lenger fordi været er så dårlig, så vi har tenkt oss på fjellet ganske ofte i stedet!

ski

 

Når jeg først får bilen levert er det jo veldig smidig og ski er god trening. Også får jeg vist frem bilen, ikke sant? I hvert fall, nå har vi bestilt oss kule skiklær og matchende skibriller fra samme butikk!  Lurer litt på om det kanskje er en ide å stå på langrenn også, men det virker så kjedelig? Blir jo litt som jogging, bare at man må ut i skog og mark der det er bjørner og ulver?

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.