Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Valgt meg bil

tirsdag 10. desember , 2013 kl. 09:29 i Mitt liv. 0 kommentarer »

volkswagen

Okey, nå skal dere høre. Jeg har valgt meg bil! Ikke helt jeg da, pappa hjalp til (veldig), men nå kan jeg snart ta min første kjøretur siden jeg tok lappen i fjor! Jeg så jo på masse kule biler på nettet som jeg ville ha, men alle kom med masse råd som ikke passet med mine ønsker. En kabriolet hadde vært supert, men Norge er så kaldt at det blir umulig å kjøre den om vinteren. Også har vi jo masse fjell overalt, så en liten bybil er ikke nok.

Pappa tok meg til en del bilsalonger så jeg fikk sett meg litt rundt og tittet litt. Når jeg så den, visste jeg at den skulle bli min. En Volkswagen Golf! Jeg har til og med lært meg å skrive Volkswagen! Den er liten men ser frekk ut samtidig som den er søt – akkurat som meg! Pappa mente at motoren var svak så han bestilte en spesiell modell G eller noe sånt. Så nå blir den snart levert i tornadorød, akkurat som på bildet under!!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.