Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Style bilen

fredag 13. desember , 2013 kl. 09:36 i Mitt liv. 0 kommentarer »

styleHei! Takk til alle som ga meg tips om bil og bilgreier når jeg spurte! Nå har jeg fått valgt bil og skal snart ut på fjellet, så pappa har sagt at jeg får velge nye greier til bilen. De fjærene som holder hjulene på plass – støtdemper. De kommer visst i forskjellige farger og synes når man kjører opp og ned langs norske fjorder! Så da må jeg velge meg noen sånne. Eller skal jeg kanskje be pappa gjøre det for meg? Så jeg ikke sklir av fjellet med mine gule gummistøtdempere eller hva enn jeg måtte finne på å velge!

Gleder meg skikkelig til å få tatt jentene ut på tur – aldri mer skal folk behøve å hente oss og kjøre oss hjem lenger! Aldri mer taxi!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.