Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Vinterferie

mandag 16. desember , 2013 kl. 09:45 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Det blir nok en kjempekoselig vinter i år også, tenker jeg. Varmt i huset og varmeovn i bilen, så slipper vi å fryse så mye. Nå er det ikke lenge igjen til jul og julekos og like etter kommer nytt år med nye muligheter. Etter nyttår er det forresten straks vinterferie, så da har vi tenkt litt på å dra dit det er varmt og bare slappe av litt. Spania er vel ikke varmt i februar? Noen som vet om noen kule steder å dra til der man kan svømme og sole seg? En av jentene sa at det finnes direktefly fra Oslo til Thailand som kan være billige.

thailand

 

Thailand er jo litt harry, men om vi finner en liten privat øy å slappe av på kan det jo være chill! En annen ting jeg har tenkt på er å ta en roadtrip med bilen. Kjøre sørover helt til det blir varmt. Da kan vi stoppe på veien når vi vil og besøke masse kule steder! Det blir nok en del diskusjoner rundt det her, ja.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.