Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Cruise!

fredag 20. desember , 2013 kl. 09:59 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Heiii! Takk alle sammen, det er så utrolig kult å få respons på spørsmålene jeg stiller! Dere får gjerne kommentere innleggene mine også, men ingen press der selvsagt. En av dere anbefalte et cruise i februar – etter en lang diskusjon mellom oss jentene har vi bestemt oss for å følge rådet ditt! Det er et cruiseskip som heter MSC Cruise som vi skal ta. Eller så er det navnet på selskapet. Uansett, vi valgte et cruise som går rundt Karibene! En uke med konstant avslapping, sol og varme! Jippi! Vi skal først reise til Miami og være der i to dager, så hopper vi på cruiset og nyter en uke foran bassenget med jungeløyer rundt oss! På veien tilbake skal vi også være en natt i Miami, men da er vi nok så slappe at vi ikke kommer til å gjøre så mye. Før vi skal på cruiset tenkte vi dog å feste litt. Noen som vet om noen bra klubber i Miami? Kanskje et dårlig spørsmål når det er en partyby..

caribbean cruise

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.