Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Penger …

mandag 23. desember , 2013 kl. 09:57 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Skulle ønske jeg hadde all verdens penger. Nå har jeg sett på så mange reiser og hva man kan gjøre i verden generelt at jeg fikk et skikkelig pengesug. Nå kan man jo få forbrukslån på dagen, smslån og alt mulig. Er så lett å hoppe på og begynne å bruke penger i massevis. Dessverre er jeg ikke helt millionær enda, så man får passe seg.

I hvert fall så tok jeg opp et lite lån i dag for å kjøpe pappa en skikkelig julegave. Var litt nervøs først, men etter alt pappa har gjort bestemte jeg meg for å ikke tenke så altfor mye på det. Jeg har jo tatt opp smålån før når jeg skulle på ferie og sånt. Man må forresten ha kontroll på hvor mye man må gi tilbake. Ellers kan man lett gå i fella. Her var det ikke snakk om store summer, så jeg ender opp med å betale en femhundrelapp ekstra om et par måneder. Big deal. Pappa får en heftig julegave!

God jul på førskudd forresten, alle sammen! Se så koselig bilde;

koselig

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.