Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Julekos!

fredag 27. desember , 2013 kl. 10:13 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Close up of gingerbread men

Nå har jeg bakt pepperkaker sammen med jentene mine! De ble kanskje litt amatørmessige men alle som har smakt sa at de var nydelige! Jeg overdrev litt med smøret, tror jeg. For meg er jul og juletider forbundet med litt ekstra fett på lårene og massevis av slasking i sofaen. Om kvelden har vi tenkt å lage litt gløgg. Jeg ringte mamma tidligere og spurte etter oppskriften, men hun hadde ingen aning. Se, hva noen få år i statene gjør med en kvinne! Fant en lett oppskrift på nettet så nå skal vi prøve den ut. Gleder meg så fælt til i morgen! Jul er den absolutt beste dagen i året. Det er en fest, en feiring, men man feirer ikke seg selv som man gjør på bursdager og sånt. Det handler alltid om oss mennesker på alle festdager, men ikke på julaften. Da handler det om alle andre, om hverandre og om kjærlighet. Massevis av kjærlighet og godhet. Åh, jeg elsker jula!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.