Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Brrrrrrr

søndag 29. desember , 2013 kl. 10:17 i Mitt liv. 1 kommentar »

Uff, så kaldt! Varmeovner er på og varmegulvene prøver så godt de kan, men det er kaldt i leiligheten vår. Vi går rundt i varme klær og har på oss votter når vi sitter i sofaen. Kjempevanskelig å styre fjernkontrollen med votter, skal jeg si deg! Vi ringte huseieren vår og han sa at han allerede hadde bestilt nye ytterdører. Da skal det bli varmt, sa han. Hvorfor har han ikke gjort det før? Visste han ikke at ytterdører er viktig, eller at de gamle dørene slapp inn for mye luft? Usj, sånt blir man irritert av. Julestemningen har vært så utrolig deilig helt til minusgradene angrep oss. I morgen har vi tenkt oss ut og jogge for å få opp kroppsvarmen, det er en stund siden vi var ute og løp nå. Det blir moro! Ok, nå fikk jeg litt bedre humør – blogg er tydeligvis bra for psyken!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.