Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Varme, jaaa!

tirsdag 14. januar , 2014 kl. 13:21 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Hei og godt nyttår alle sammen! Nå er vi endelig inne i 2014, og leiligheten vår har blitt varm og god! Nå har vi fått installert de nye dørene som jeg snakket om sist, det gikk kjempefort og forskjellen er veldig stor! Det er vanvittig hvor viktig dører er, har jeg forstått!

inter

 

Jeg har avlagt masse nyttårsløfter til pappa – jeg skal bli bedre på å bruke pengene mine og jeg skal finne ut av hva jeg vil fremover med tanke på jobb og karriere og sånt. Dette blir et kjempemorsomt år, i hvert fall med tanke på at det starter så bra! Nå skal vi snart ut og reise med jentene og nyte varmen, så vi får bare krysse fingrene og håpe på at resten av året blir like fartsfylt og spennende som begynnelsen!

nyttårsløfter

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.