Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Bilen er her!

torsdag 16. januar , 2014 kl. 13:22 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Nå har bilen min kommet! Jippi! :) :) :)

Den ble levert i dag morges og jeg har nettopp vært og plukket den opp med pappa. Det var han som kjørte den hjem til meg – jeg var altfor nervøs! Den står der ute nå og jeg har fått nøklene, men jeg tør liksom ikke ta den ut på sin første tur.. Hva skal jeg gjøre? Har drukket varm sjokolade for å slappe av litt, men det rister nesten i kroppen av spenning. Jeg er så redd for å gjøre noe feil nå som jeg skal ut og kjøre alene! Tenk om jeg går rett i veggen eller noe sånt og bare ødelegger bilen med en gang?

Nå er snart alle jentene samlet igjen, sistemann kommer hjem i morgen! Da skal jeg nok klare å ta meg sammen og ta dem med på en kjøretur. Det er alltid godt å ha jentene sine nærme seg. De vet hvordan de skal få meg til å slappe av. Nå er det kjempekaldt og ekkelt ute så blir nok ikke like moro å kjøre bil, men det tar nok ikke mange månedene før det blir varmt nok til å åpne vinduene litt og skru opp musikken – da blir nok alle gutta i nabolaget sjalu på den heftige Golfen min!

gold

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.