Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Miami, Miami!

onsdag 22. januar , 2014 kl. 13:33 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Ja, det var jo kjempekult å lese at Miami nettopp har slått sin egen kulderekord! Dritkult, akkurat når vi skal dit… Håper været blir bedre til vi er der, så vi kan få på oss sommerklærne og de fineste høye hælene vi har! Miami har visst sååå mange kule nattklubber at det nærmest er ingen vits i å komme oss på skipet! Men formålet med hele turen var jo å slappe av, så et par dager i Miami bør holde. South Beach, Florida Keys, jeg har lest så mye om Miami og områdene rundt at jeg nærmest er forelsket.

cruise

Har forresten tatt kontakt med noen av mine gamle venner i Ohio og spurt om de har lyst til å stikke forbi Miami når jeg er der, men det var visst helt umulig. Avstandene i USA er mye større en her i Norge, så det er ikke bare å ”stikke innom” Miami fra Ohio, som jeg har lært meg. Flybilletter er veldig dyre, og en kjøretur vil ta mye lenger tid enn hva vi faktisk kan tilbringe i Miami. Så da var den ideen borte.

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.