Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Første turen med bilen!

mandag 27. januar , 2014 kl. 13:36 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Nå har jeg vært ute og kjørt rundt med jentene i noen timer! Det er så utrolig gøy at jeg aldri vil slutte å kjøre! Det er litt vanskelig å kjøre nå som det er vått og ekkelt ute, men man føler seg så fri når man kjører! Jentene har hatt det kjempekult og vi har hørt på musikk og sett masse steder vi aldri har sett før. Nå har vi til og med bestemt oss på å ta lange kjøreturer i helgene og utforske omgivelsene. Kjøre nye veier, dra til cafeer og restauranter som ligger langt borte og kanskje møte nye mennesker på veien! Det er jo det en bil burde bli brukt til – å utforske! Nå er det heller aldri et problem å dra på shoppingtur selv når været er dårlig. Kjapp tur med bilen så er man jo på et shoppingsenter! Tenkte forresten å gi bilen min et navn, har dere der ute noen tips? En av jentene kom med ”Golfessa” men det syntes jeg hørtes teit ut. ”Rosa mi” høres bedre ut med tanke på fargen, eller kanskje bare ”Søta”?

idea-names-number-plate (1)

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.