Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Harryturer

onsdag 29. januar , 2014 kl. 09:13 i Mitt liv. 0 kommentarer »

ecard1

Det er så utrolig kaldt ute! Usj, når jeg var ung og bodde i Ohio syntes folk fra andre stater at vi bodde langt nord, men da vet de sannelig ikke om Norge! Det er så kaldt at man så vidt gidder å gå ut døra! Til og med nå som jeg har en fin bil som jeg kan bruke, er det fortsatt kjipt å gå ut døra.

Vi var på en harrytur i forrige uke, til Strømstad og tilbake. Det var greit nok, men vi måtte løpe til og fra bilen etter å ha handlet for å ikke fryse i hjel! Nå har jeg sett etter stedet på nettet der man kan kjøpe alt man behøver, helst på ett og samme sted slik at man ikke betaler til mange forskjellige steder. Fant en del spennende nettsteder, så nå skal vi sette oss ned med jentene og bestille ting og tang til huset, samt litt klær og annet tilbehør.

Shoppingkulturen her i landet er ikke like utviklet som i USA, men det får duge. Hjemme i Ohio pleide vi å kose oss foran shoppingkanalene og bestille masse morsomme ting rett fra sofaen, mens her i Norge må man faktisk lete etter ting man trenger når man vil bruke penger.

harryt

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.