Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Welcome to Miami!

torsdag 13. februar , 2014 kl. 11:53 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Hei hei alle sammen!

Gjett hvor jeg skriver fra? Fra USA! Nærmere sagt fra Miami! Vi landet her i går og det har regnet hele natta, når vi våknet var det fint vær men kjempevått ute, så vi har ikke fått gjort så mye. Rett etter lunsj tenkte vi oss bort til South Beach, men så begynte det å regne igjen så vi løp inn på første kafe og satt der i flere timer før vi tok en taxi til hotellet. Faen! Nå får vi ikke sett Miami som vi virkelig ville, men fingrene er krysset for at været er fint på hjemveien.

rainy

I kveld skal vi ut og feste litt, men vi skal hjem tidlig – vil nødigst komme for sent til båten i morgen! Første stopp blir Bahamas, det gleder vi oss skikkelig til! Deretter husker jeg ikke hvor vi skal ta turen til, men det blir en god del øyer før vi setter kursen for Florida igjen. Men nå har jeg ikke mer tid til å skrive, så jeg får beklage! Vi skal sminke oss og spise middag før vi tar en taxi til The Mansion Nightclub, som jeg har hørt skal være helt utrolig. Oye loca, loca!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.