Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Tilbake til kulden..

mandag 24. februar , 2014 kl. 11:58 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Det er helt utrolig hvor raskt tiden flyr når man har det gøy. Vi rakk så vidt å komme oss på båten før vi måtte av igjen! Nå er vi tilbake i Norge allerede – tenk det! Det var megakult på båten ihvertfall!

Det var Valentine’s Day når vi gikk ombord, så hele båten var fylt med roser og hjerter og champagnen fikk flyte fritt og greier, helt fantastisk. Det var litt kjipt også, med tanke på at vi kanskje var de eneste tre jentene som ikke hadde noen gutter med seg på reisen – men skitt ei, det driter vi i! Vi fikk vært på Bahamas og fikk også gått av båten på Jamaica i noen timer, men det virket så farlig å gå ut av de sikre området rundt havnen at vi bestemte oss får å bli ombord.

IMG_1036

Faktisk gadd vi ikke gå av noen andre steder, vi lå og slasket oss foran bassenget med cocktails og bra musikk. Åh, så bra musikk de hadde der! Ikke dette kjedelige MTV-greiene man hører her i Norge, der har folk faktisk sans for musikk! Anywho, vi hadde flaks med været – det regnet bare en gang på hele uka, og da fikk vi bare bevege oss bort til innendørs bassenget i stedet. Anbefaler alle dere der ute å prøve ut et slikt cruise, det er en opplevelse for livet! Karibene er virkelig unikt, jeg hadde ingen aning om at det  var så mange ubebodde øyer der borte – det viste seg faktisk at det finnes tusenvis av ubebodde øyer i det Karibiske havet. Mange av disse kan man faktisk kjøpe om man er skikkelig rik! Tenkte å spørre pappa om jeg kunne få meg en egen øy, men tror ikke han tåler en slik spøk :)

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.