Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Nyheter

tirsdag 4. mars , 2014 kl. 12:02 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Er det en ting her i verden jeg ikke mestrer, så er det politikk og politiske nyheter. Hver eneste dag går jeg forbi aviser som er til salgs, og hver eneste dag blir jeg kvalm av overskriftene. Voldtatt her, drept der, krig der borte og sult andre steder. Hvem er det som vil lese slikt? Er det noen som finner slike nyheter interessant? Blir man glad av å være så privilegert som vi er her i Norge? Hvorfor? Kan noen forklare meg det?

Om jeg skal lese nyheter, er det som oftest et spesifikt blad jeg leser. Noen ganger klikker jeg meg inn på Oslo Puls også for å holde meg oppdatert på hva som skjer i byen. Oslo er jo en ganske kjedelig by, så det gjelder å følge med på alle events som foregår. Oslo Puls er en kul avis, der får man vite hvilke artister som kommer til byen, hvilke gallerier som er åpne og viktigst av alt – hvor det er SALG! Vi er ikke kjempeglade i å gå på Opera, men det kan bli noen turer til teater og sånt en gang i blant, det kan jo være morsomt. Lokale nyheter kan jeg forstå, folk vil jo vite hva som skjer i nærmiljøet – jeg skulle ihvertfall gjerne ha visst om vi har en psykopat på frifot her i Oslo! Men det å lese om nød og krig i andre land kan jeg ikke fatte. Ja, forresten, det er ingenting jeg hater mer her i verden enn krigs elskere. De som støtter enhver krig politikerne presser oss uti, de som sitter og kommenterer i alle aviser om hvordan “krig er et nødvendig onde” og at “haha, nå er han og han død”. Ekle mennesker, rett og slett! Måtte bare si det!

politics

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.