Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Shopping fra sofaen!

onsdag 12. mars , 2014 kl. 11:42 i Mitt liv. 0 kommentarer »

shopping

Som dere husker så satte vi oss ned med venninnene mine og bestilte oss masse fine ting på nettet. De fleste av disse tingene var til huset, slik at det skulle bli ekstra koselig her til sommeren, når vi skal ha hjemmefester og sånt. Nå har alt blitt levert og det har blitt kjempefint her, men det førte meg til tanker om å kjøpe leilighet! Det hadde jo vært kjempefint å få seg en egen ”kåk”?

Nå er jo prisene her i Oslo kjempehøye så det blir nærmest umulig å kjøpe noe uten å ta opp lån, men kanskje jeg kan få hjelp til egenkapital av pappa? Om jeg tar opp lån og vi alle bor her blir det jo billigere enn å betale husleien som vi gjør nå? Samtidig så betaler vi ned på lånet – det blir jo vinn-vinn situasjon! Det får jeg nesten ta opp med pappa. Da kan vi også fikse på leiligheten og gjøre den skikkelig fin – vi alle har bra stil og vet både det ene og det andre om interiør, så det kunne vært en fin ide! Kanskje jeg til og med kan kjøpe ut leiligheten vi bor i nå? Det hadde jo vært helt perfekt!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.