Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Elsker bilen!

onsdag 19. mars , 2014 kl. 11:42 i Mitt liv. 0 kommentarer »

hotÅh, det er så utrolig deilig å ha bil! Jeg skjønner ikke hvordan jeg har klart meg uten bil tidligere! Nå plukker jeg alltid opp jentene i byen og så tar vi oss en liten kjøretur før vi drar hjem. Vi har også oppdaget masse nye steder i Oslo som vi ikke visste om tidligere! Vi drar opp til gamle BI og nyter utsikten over Oslofjorden, vi drar til Ekeberg og følger i Edvard Munchs fotspor, vi drar også ut på oppdagelsesferder til både øst og vest når vi kjeder oss.

Sist var vi på vestkanten og tittet på nye Holmenkollen, i morgen tenker vi oss ned til Drammen for å ta en kaffe – så smidig! Håper bare jeg ikke klarer å ødelegge bilen, klarer faktisk ikke å se for meg å gå tilbake til buss og t-bane lenger, selv om jeg bare har hatt bilen i en kort stund. Jeg har også funnet en bilvask jeg regelmessig drar til på Grefsen, en gang i uka blir Golfen skinnende ny igjen.

Åh, så deilig der er å ha bil!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.