Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Priser og økonomi

tirsdag 25. mars , 2014 kl. 11:45 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Dere, jeg tenkte på en sak her om dagen. Hvorfor er det sånn at prisene er forskjellige fra land til land? Er det ikke dumt? Altså, sjekket fryseren her om dagen og merket vi snart går tom for kjøtt igjen, så det blir nok en ny harrytur til uka. Men hvorfor er det sånn egentlig? Hvorfor er kjøtt billigere i Sverige? Er kjøttet i Norge en luksusvare? Er det dyrt å frakte et tusen kilo kjøtt fra Sverige til Norge og deretter selge det i butikken?

hold still

Skjønner heller ikke hvordan i all verden bensin kan være billigere i Sverige enn det er i Norge – de kjøper jo all oljen av oss! Hvorfor i all verden skal nordmenn betale mer for bensin enn andre land, når vi har mest olje i hele verden? Diskuterte dette med jentene i går og de visste heller ikke. En av dem sa at det er fordi vi har råd til å betale ekstra her i Norge. Råd? Så hvis vi har råd til å betale enda mer, kommer prisene til å stige videre? Hvor sykt er ikke det? Bare fordi vi har mer penger i andre land, så må vi betale mer også? Men da er det jo ikke vits i å ha mer penger!? Hva er vitsen med å ha skyhøye inntekter når vi også har skyhøye utgifter? Jeg skjønner meg ikke på sånt, men politikerne får faen meg forklare!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.