Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Harrytur #2

søndag 30. mars , 2014 kl. 11:47 i Mitt liv. 0 kommentarer »

taxesNå var vi på en ny harrytur i går og kjøpte inn masse greier, men gjett hva? Vi ble stoppet i tollen! Jeg har aldri vært i tollen før og skjønte ingenting av hva som skjedde. Vi hadde kjøpt for mye kjøtt, sa de! Hvordan er det mulig? Jeg sto lenge og diskuterte med dem, skal du tro! Ingen av de dumme tollerne klarte å svare meg hvorfor jeg ikke fikk ha med meg nøyaktig det jeg ville hjem. ”Tollavgift”, sa de. Noe om skatter babla de også, men hvorfor skal jeg betale skatt på noe jeg har kjøpt? Så vidt jeg vet har vi jo betalt avgift (skatt) i Sverige når vi kjøpte det vi kjøpte, så hvorfor skal vi betale mer? Tollerne prøvde å si at vi kan tjene penger på å kjøpe så mye kjøtt og selge det videre, men herregud – hvorfor i all verden skulle vi selge det videre? Hvem som helst kan jo dra til Sverige selv og kjøpe alt de vil ha?

I tillegg, hvem er det som stopper meg fra å dra til Sverige fem ganger om dagen og kjøpe den ”kvoten” med kjøtt man har lov til? Det er helt ok, men å ta med seg det man trenger på den ene turen – nei, det er ikke lov! Idioti, spør du meg. Så vi fikk betale bot på 750 kroner fordi vi hadde med et par kilo for mye. Hele turen gikk i vasken. Usj!

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.