Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Hei hei!

fredag 17. april , 2015 kl. 15:00 i Mitt liv. 0 kommentarer »

Tenkte bare at jeg skulle droppe inn en snartur for og si hei.

hello

Jeg sitter her på pcen og leter etter verksted, har lånt bilen til brodern og da jeg skulle starte den i dag var den bare helt stille. Jeg fikk litt noia helt til brodern fortalte meg at det var et tidmpørsmål før batteriet ga seg.

batteri

Så han spurte om jeg kunne finne et verksted i nærheten som kan ta inn bilen i dag helst. Så nå sitter jeg her og venter på svar fra flere :-)

time

Hva har dere gjort i dag da?

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.