Bloggnorge.com // Veronika fra Ohio
Start blogg

Følg livet mitt

Om Veronika

Her er litt om meg: Jeg heter Veronika og er 19 år gammel. Jeg ble født i Ohio, USA den 23.april i 1994 og har bodd i USA til jeg fylte 13. Begge foreldrene mine er Norske men grunnen til at vi måtte bo der var at pappaen min hadde fått seg en kjempefin jobb som fotograf han bare måtte ta. Så jeg,  storebroren min på 23 år, mamma og hunden vår Penny levde et veldig deilig liv der.
Jeg likte meg veldig godt i Ohio, hadde masse venner og gjorde utrolig mye gøy på fritiden.

Når jeg fylte 13, flyttet hele familien tilbake til Norge og til Oslo. Så jeg har gått på både ungdomsskolen og videregående her i Norge. Akkurat nå lever jeg av å skrive i denne bloggen, i min kjempefine leilighet sammen med tre andre venninner. Vi er den perfekte gjengen og gjør absolutt alt sammen.

veronika

Annonser
(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Veronika fra Ohio" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.